Pagini

duminică, 16 septembrie 2012

Concurs pe bloggerawards

Pe site-ul blogawards se desfasoara un concurs destinat bloggerilor in cadrul caruia se pot castiga urmatoarele premii:un netbook sau 4 stickuri de memorie,8gb.

Toate blogurile care au fost create cu o saptamana inaintea deschiderii concursului pot participa.
Pentru a intra in tragerea la sorti pentru cele 4 stickuri,tot ce trebuie sa faci este sa te abonezi la newsletterul lor.
Pentru a intra in cursa pentru notebook,trebuie sa scri un articol pe blog despre concurs si sa il promovezi pe fb,twiter,google plus,apoi sa completezi formularul.
Eu zic ca e simplu si chiar se merita sa incerci.Bafta!

Pe blogul lor,scrie mai exact asa:

Ce trebuie sa faci ?

Sa ai blog de minim 1 saptamana inainte de inceputul acestui concurs si sa te abonezi la newsletter-ul BlogAwards.ro.
Daca esti abonat inainte de inceputul concursului, esti deja inscris la tragerea la sorti pentru cele patru stick-uri! Nu mai e nevoie sa te mai abonezi! Premiile vor fi acordate in momentul atingerii numarului de 1000 de abonati la newsletter. Pana in acest moment, la newsletter-ul BlogAwards.ro sunt abonati 500 de bloggeri.

Reguli de desfasurare:

Scrie un articol pe blogul tau, cu link catre această postare, in care sa promovezi concursul, apoi, daca vrei, promoveaza concursului pe retelele sociale pe care ai cont (Twitter, Facebook, Google Plus). Articolul tau poate fi si de tip anunt: “BlogAwards.ro ofera premii bloggerilor abonati la newsletter!”. Nu trebuie sa scrii prea mult. Trebuie numai sa publici articolul pe blogul tau si sa te abonezi la newsletter.

Premii: Vor fi acordate 5 premii: un netbook si 4 stick-uri de memorie. Cele 5 premii se acorda in momentul atingerii numarului de 1000 de abonati, in urmatorul mod.

Marele premiu, constand intr-un netbook Asus Eee PC cu sistem de operare Windows 7se acorda prin tragere la sorti unuia dintre bloggerii care au scris articole de promovare a concursului. La tragerea la sorti pentru netbook-ul Asus Eee PC participa numai bloggerii care au promovat concursul.
Cele 4 stick-uri de cate 8GB vor fi acordate prin tragere la sorti dintre cei 1000 de abonati. La tragerea la sorti pentru cele 4 stick-uri participa toti abonatii, indiferent daca au scris sau nu articole pentru promovarea concursului.

Acum, ca ai inteles regulile concursului, aboneaza-te la newsletter in casuta de mai jos si posteaza pe blogul tau un articol in care iti anunti participarea la concurs.