Pagini

marți, 2 iulie 2013

S.E.C.R.E.T


Colecție: Elixir
Titlu original: S.E.C.R.E.T.
Traducător: Mihnea Gafiţa
Copertă: Griffon and Swans, www.griffon.ro
Anul apariției: 2013
Număr pagini: 280
Format: 14,00 × 20,40 cm
ISBN: 978-606-588-529-5


S.E.C.R.E.T  de L. Marie Adeline este o carte care rivalizeaza cu mult populara 50 umbre ale lui Grey aparuta recent la Curtea Veche.
Ambele carti erotice, misterioase si pline de emotii atent presarate, incita imaginatia oricarei femei. Dupa fenomenul Twilight care a dainuit o perioada, se pare ca atentia cititoarelor din intreaga lume a revenit asupra cartilor erotice, romantice,pline de vise si emotii, de trairi intense, parca reluand firul rupt de la autoarele Sandra Brown, Danielle Steel care erau foarte populare in anii '90. 

Poate ca viata a devenit atat de grea incat femeile au nevoie de un refugiu, de un spatiu in care sa aiba parte de iubire, romantism, tandrete si in final impacare sufleteasca.Orice femeie isi doreste sa fie iubita,adorata,pretuita de un barbat.Desi nu toate vor sa recunoasca,femeile inca aspira la romantism,cavalerism,erotism neinfranat de piedici sociale sau idei preconcepute. Traim intr-o societate moderna in care femeia s-a emancipat, face cariera, isi alege partenerul de viata,nu ii mai este impus,are vise si aspiratii proprii,dar un singur lucru e clar:  femeile nu au hotarat ca nu mai au nevoie de barbati. Multumesc lui Dumnezeu ca traiesc intr-o tara crestina in care femeile pot incepe propria emancipare fara sa fie aspru pedepsite de barbati.Am oroare de tarile muslmane.Desi vor independenta, prezenta unui barbat in viata lor le implineste si le ofera ceea ce le face sa se simta  iubite.

Orice femeie are fantezii si poate multe dintre noi s-au regasit in 50 umbre ale lui Grey,dar daca ar exista un jurnal cu fantezii si o femeie, oricine l-ar gasi, oare l-ar citi, ar face ce e scris in el? Eu zic ca da. Curiozitatea e mare, iar cand e vorba de fantezii sexuale putine femei se abtin de la a experimenta.


In cartea S.E.C.R.E.T ,Cassie gaseste un jurnal intesat de fantezii.Sa il citeasca sa il inapoieze proprietarului? Visand la romantism, il citeste pentru a afla cum percep alte femei romantismul si pana la urma sexul. 
Daca in povesti, feciorul calatorea peste mari si tari pentru a invata despre viata si a se maturiza, apoi pentru a imparati o tara cu intelepciune, astazi vorbim de emancipare sexuala, cautare in interior. Restul le putem invata din carti, dar sexul inseamna experiente diverse, trairi, emotii, oameni cu care sa le traim, atmosfera, timp si propriul nostru spirit in orice pasa.
Mai multe femei incearca sa dea un raspuns intrebarii dilematice: Ce isi doresc femeile? chiar aici.

Descrierea cartii:

S.E.C.R.E.T.” de L. Marie Adeline, publicat de Editura Curtea Veche. Articolul sau articolele tale trebuie scris in stilul tau caracteristic.
Descrierea cartii se afla mai jos:


Ştiai că există o societate secretă care te ajută să îţi îndeplineşti fanteziile cele mai ascunse?
Scrisă ca o replică la faimoasa “50 Shades of Gray”, S.E.C.R.E.T este o poveste de autodescoperire şi mântuire personală, devenită deja bestseller în întreaga lume. Dedicată pasiunii, experienţelor senzuale şi plăcerii, cartea de faţă vorbeşte despre femeile care-şi trăiesc din plin fanteziile sexuale… Iar pentru Cassie – personajul central al cărţii – reprezintă cheia emancipării ca femeie.

Rămasă văduvă încă de tânără, după un mariaj dezastruos, Cassie Robichaud pare împăcată cu viaţa ei liniştită într-un mediu strâmt: restaurantul Café Rose, unde lucrează, „Hotelul Fetelor Bătrâne“, unde locuieşte, şi conştiinţa tristă, dar solidă a timpului care s-a scurs de când s-a culcat ultima dată cu un bărbat. Cassie îşi vede în tăcere de rutina zilnică, ternă şi pragmatică — părul strâns în coadă la repezeală, încălţări de lucru cât mai comode, tricouri pătate —, evadările ei fiind scurte: aleargă prin cartier, stă de vorbă cu şeful şi prietenul ei Will şi tânjeşte voyeuristic după fericirea dublată de romantism care-i animă, pare-se, fără prea mari eforturi pe clienţii ei. Când uneia dintre cliente îi cade pe jos un carnet de însemnări pline de amănunte sexuale şi senzuale, Cassie are ocazia să arunce o privire furişă către o lume complet nouă pentru ea, de împlinire a sexualităţii femeii… şi se lasă introdusă într-un club neobişnuit format numai din femei, care-i transformă viaţa. Dedicată pasiunii, experienţelor senzuale şi plăcerii, cartea de faţă vorbeşte despre femei care-şi trăiesc din plin fanteziile sexuale… Iar pentru Cassie, reprezintă cheia emancipării ca femeie.”



Daca as avea-o, as citi-o pe nerasuflate.Cred ca oricat as citi sau experimenta, tot mai am de invatat.Ar fi o lectura relaxanta, perfecta pentru zilele toride de vara cu care ne luptam.
Ce ziceti de aceasta carte?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai fost aici?Scrie 2 cuvinte.