Pagini

vineri, 6 iunie 2014

Vip Obsession

VIP OBSESSION PREZINATA FASCINANTULMASAJ EROTIC - FANTEZII & INOVATII
NOUA COLECTIE de la VIP Obsession
Cel mai inovativ salon de masaj erotic din Bucuresti - Romania.

MISIUNE
Misiunea VIP Obsession este aceea de a crea inovatie in arta 
erotic massage in scopul oferiri clientilor nostri cele mai luxoase servicii.

VALORI Masaj Erotic
Seriozitate, Rafinament, Discretie
masaj erotic


Deosebit de entuziasti in misiunea noastra va oferim serviciile noastre 24 de ore, 7 zile pe saptamana, atat in incinta salonului cat si in camera de hotel sau la domiciliul dumneavoastra. Un apel telefonic si 30 de minute sunt mai mult decat suficiente pentru a va bucura de prezenta senzualelor noastre modele, oriunde v-ati afla in Bucuresti sau in zona metropolitana! 

Pentru a beneficia de cele mai placute momente VIP Obsession si de cele mai exclusiviste servicii de masaj erotic sunteti invitat sa cititi sectiunea "Cele mai frevente intrebari si raspunsuri (FAQ)" , Termenii de Utilizare si Codul de Conduita. 

Servicii de Masaj Erotic Bucuresti

VIP Obsession este un salon de masaj eroticexclusivist, tocmai de aceea ne dorim sa oferim clientilor nostrii cele mai complexe si sofisticate servicii. Noua Colectie VIP Obsession inspirata din erotism divin, cu insertii magice de masaj de relaxare, masaj naturist, masaj erotic, masaj senzual si masaj tantric isi propune sa va surprinda si sa va imbete de placere. 

Dupa cum am amintit in randurile anterioare discretia este una dintre cele trei valori ce stau la baza conceptului VIP Obsession astfel ca indiferent de statutul social: oameni de afaceri, demnitari, vedete, doamne sau domni veti gasi intotdeauna copania potvita pentru a merge la teatru, la restaurant, la o intalnire de afaceri in persoana unei minunate maseuze VIP Obsession. 

Daca pur si simplu sunteti in cautarea unei experiente erotice de neuitat puteti apela, de asmenea, cu incredere la serviciile noastre. Vom fi incantati sa va resfatam trupul cu cele mai incitante servicii de masaj erotic, din noua si fascinanta nostra Colectie, precum si cu cele mai bune produse, antialergice, cu si fara arome dupa preferinta clientului. 

Punctualitatea

Pretuim punctualitatea ca fiind arbitru suprem al relatiilor dintre clientii si angajatii VIP Obsession si ca reper absolut in raport cu "ceea ce se face" si " ceea ce nu se face". 

Afacerile si Divertismentul

Intelegem perfect stresul cotidian si nervozitatea provocate de calatoriile si intalnirile de afaceri. V-ati gandit vreodata cum ar fi ca unul din modelele nostre sa va insoteasca? Sa va lasati destins de o domnisoara jucausa?Cum ar fi ca dupa o extenuanta zi de negocieri si intalniri sa evadati din cotidian in lumea fascinanta a masaj erotic avand drept calauza o fascinanta domnisoara?



Serviciile noastre in Bucuresti - masaj erotic bucurestiPuteti opta pentru o mare parte din pachetele Colectiei VIP Obsession atat in camera de hotel cat si la domiciliul domneavoastra, indiferent ca va aflati in Bucuresti sau in zona metropolitana. 

Masaj Erotic, Masajul Naturist si Masajul Tantric
Masajul naturist este masajul care implica fiecare parte a trupului si are scopul de a crea un echilibru fizic, emotional si spiritual. Spre deosebire de masajul naturist, masajul erotic este mult mai intim, mai senzual... desavarsit. Acesta consta in atingeri senzuale asupra corpului dumneavoastra cu sanii si trupul senzualei maseuze VIP Obsession. Masajul tantric urmareste implinirea spirituala si echilibrul emotional.
Daca doriti sa studiati mai in detaliu aceste servicii va punem la dispozitie urmatoarele link-urile: Masaj Erotic, Masaj Senzual, Masaj Tantric, Masaj NaturistMasaj Erotic in Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai fost aici?Scrie 2 cuvinte.